Рівненська обласна громадська організація "Ключ до процвітання"

четвер, 19 листопада 2015 р.

Підсумки виборів - зміни без змін


Дочекались завершення виборів з очікуваним результатом - більшість карт в колоді влади не помінялась, трохи потасувавшись. На фоні нових партій прізвища валетів, королів і дам залишились не зміненими.
Принципи керування хочуть залишити як в попередників, якщо Європа та Америка не втрутитися і не буде шантажувати владу великими грошима або якщо Путін знову не захопить пару областей. Тоді можуть початися серйозні бунти і прийдеться втікати, кому в Росію, кому в Ізраїль.
Хід компанії до виборів показав, що надіятись на позитивні зміни шляхом голосувань не варто.
По перше - голосодавці за гарне слівце іуди, кусок асфальтованої дороги, ділянку під будівництво, два пластикові вікна в школі, виступ на батьківських зборах, згідні простити кров і смерті дітей чи внуків на східних кордонах, знущання над батьками і дідами, в яких забирають заощадження, не дають їм належні земельні паї чи можливість отримувати зароблене право на безкоштовне лікування.
По друге - технології обману від основних гравців (скоріше всього ФСБ і олігархічних кланів) майже перехетрили самі себе - створили свої патріотичні, антикорупційні, волонтерські організації, прогресивні інтернет портали, спілки учасників бойових дій і виховують наше молоде покоління. І ті справжні зародки порядності губляться серед сотень воблерів.
Якщо ще помножити це на фінанси, то стає ясно, що надіятись на щось не варто. Америка і Європа або не встигає, або не хоче цього бачити. Можливо, з терактами щось поміняється.

Але ми працюємо і основні напрямки нашої роботи - екологія, місцева влада, волонтерство за наявності фінансів. Кому з нами по дорозі - приєднуйтесь або дайте про себе знати.
Голова правління ГО «Ключ до процвітання»
Людмила Корчак.

Немає коментарів:

Дописати коментар