Рівненська обласна громадська організація "Ключ до процвітання"

четвер, 22 жовтня 2015 р.

Голосуйте обов’язково!

25 жовтня 2015 відбудуться вибори міського голови, а також депутатів міської, районної та обласної ради. Ми маємо обирати людей, які будуть управляти містом: землею, майном, лікарнями, школами, дорогами, будинками, водопостачанням та каналізацією. В Україні другий рік війна, місто в системній кризі, його майно розграбоване, земля прихватизована - потрібен НОВИЙ МЕР - той, хто зможе протистояти діючим роками схемам, провести аудит майна міста, повернути роздану "своїм людям" землю, перенаправити розбазарені попередником ресурси і кошти на користь рівнян. Отоді за два роки наполегливої праці з’являться передумови для створення комфортного міста, велодоріжок, дитячих майданчиків і кави.

 Голосуйте обов’язково! Не пускайте все на абияк та на самоплив - адже це наше з вами місто, район, область, де жити нам з вами і нашим дітям!  Виконайте свій громадянський обов’язок, врешті-решт! І не вірте балачкам, що нічого не зміниш, бо все вже наперед вирішене... Вирішуєте якраз ви, своїм голосом!!!

Читайте уважно передвиборні обіцянки. ПАМ’ЯТАЙТЕ: Місцеві ради НЕ вирішують питання армії, пенсій і зарплат. Швидких і раптових змін не буде, їх обіцяють тільки популісти. Але залишити все так як було - злочин перед собою і дітьми.

Нагадуємо всім, хто підтримує нас:
Представники громадської організації "Ключ до процвітання" йдуть на вибори кандидатами від партії «Громадянська позиція». 
Партія «Громадянська позиція» у бюлетні до Рівненської обласної ради № 6.













У бюлетні до Рівненської міської ради Партія «Громадянська позиція» № 14.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар